Skip to main content

Våre produkter

Blenda sensitive

Blenda Sensitive er et vaskemiddel spesielt utviklet for å være skånsom mot huden og vaske tøyet rent.

icon_DocMild
Dokumentert mild mot huden: Blenda Sensitive er dermatologisk testet og dokumentert mild mot huden. Blenda Sensitive er derfor et godt valg for huden til deg og barna dine.
icon_Tshirt
Effektiv tøyvask: Blenda Sensitive er spesielt utviklet for å vaske tøyet effektivt rent og gir et vaskeresultat i toppklassen.
icon_svane
Miljømerket Svanen: Blenda Sensitive Tøyvask er miljømerket med Svanen, noe som beviser at Blenda Sensitive oppfyller strenge krav til blant annet miljøtilpassede råstoffer og emballasje, samt vaskeeffektivitet.
Icon_Naaf
Anbefalt av NAAF: Naafs merkeordning har som oppgave å veilede forbrukere i å gjøre gode valg av produkter som minimaliserer risikoen for allergi- eller irritasjonsreaksjoner. Kun de produktene som klarer å tilfredsstille NAAFs meget strenge helsekrav (til innholdsstoffene) får bære NAAFs logo. Blenda Sensitive er anbefalt av Astma- og Allergiforbundet.
Icon_UtenParf
Uten parfyme og fargestoffer: Parfyme og fargestoffer i vaskemidler kan føre til kløe og i verste fall eksem og allergireaksjoner. I tillegg har ingen av disse ingrediensene noen vaskeeffekt. Blenda Sensitive er helt uten parfyme og fargestoffer.