Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet en liten oppsummering av de oftest stilte spørsmålene våre eksperter mottar. Lurer du på noe kan du nå oss på telefon +47 22 06 27 80, eller sende en mail til forbrukerservice@lilleborg.no.

Vaskemiddel som ikke inneholder parfyme og fargestoffer og er anbefalt av Asthma Allergy Nordic kan trygt brukes.

For å få tøyet rent må du vaske på så høy temperatur som mulig avhengig av hvor skittent tøyet er. Bruk riktig dosering i forhold til tøymengde og skittenhetsgrad. Pass på at tøyet ikke blir liggende over tid i maskinen.

Bruk Blenda Sensitiv hvitt som inneholder blekemiddel og gjør hvitt tøy blendende hvitt. Vask på så høy temperatur som mulig, minimum 60° C. Ikke bare hvitt-men Blendahvitt.

Sensitive vaskemidler inneholder ikke parfyme i motsetning til vanlige vaskemidler, men er like effektive siden effektiviteten ikke ligger i parfymen.

Lin med uttrekksøm er ømfintlig for mekanisk bearbeidelse. Vask forsiktig for hånd i Blenda Sensitiv pulver eller Blenda Sensitiv flytende.

Vask bunadskjorten med Blenda Sensitiv farger på 40°C. Er det vanskelige flekker som ikke går bort ved ordinær vask, kan flekkene forbehandles med Blenda Sensitiv flekkfjerner. Husk å følge bruksanvisningen på flekkfjerneren.

Det betyr “mild behandling” som vil si finvask. Bruk ½ maskin og kort sentrifugering. Lurer du på noe mer om vaskesymboler, så har vi skrevet litt info om de her.